It's about time...

Kategori: Allmänt

Det är två år sedan min vän Marielle från stockholm och jag har träffats, men nu befinner hon sig äntligen i haparanda stad så ni kan ju gissa vart jag spenderade hela kvällen igår. Det fanns mycket att prata om, det har ju utan tvekan hänt en massa i våra liv sen vi träffades senast.
Så nu ska jag försöka spendera massor med tid med henne för man vet aldrig när vi kommer ses igen (speciellt nu när hon ska flytta till Norge efter sommarn). Och när hon åkt hem kommer älsklings Rebecca hit upp och när hon åker hem så åker jag till Småland. Man kan som säga att jag är ganska uppbokad :)

Och ja, när det gäller jobbet så blir det nog inte så mycket nu i veckan. Så gott som lediga idag, imorgon och på onsdag. Sen blir det jobba torsdag och fredag och sen är det ju slut på jobb-perioden. Fast jag kommer sakna mitt jobb lite grann, jag kan utan tvekan säga att det har varit riktigt roligt. Nu på senaste tiden har jag och Linn börjat komma överense riktigt bra med dom andra som jobbar där också så det känns ganska tråkigt att man inte får fortsätta.

Nå nå, nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum. Ha det bra!

/ Eric-a