here we go...

Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig för att ge bloggandet ett försök. Fast jag har inte ett så himla intressant liv + att jag kan tröttna på det här ganska snabbt så ni får ursäkta om detta inte blir så lyckat. Och med tanke på mina otrrrrooliga design-skillz så får ni faktiskt ta och ha överseende med att bloggen ser lite ut som hey kom och hjälp mig men ingen kom.

Jag kan ta och skriva lite om min helg, som har varit helt underbar trots feber både i fredags och lördags.
I fredags efter skolan gick jag & nora runt lite på stan och sedan tog vi en fika. Efter det kom Robert hem till mig och vi tittade först på hockey, Mora - Leksand, och sedan på Pirates of the caribbean. Det var mysigt att ha någon som låg och kramade en när man kände sig svag och sjuk.
Lördagen spenderades även den med Robert. Det började med att jag, vid halv 1, drog med honom på hockey, Asplöven u15 som spelade mot Luleå. Matchen slutade 5-2 till Asplöven :D Efter hockeyn var det egentligen tänkt att jag skulle gå hem men det var svårt att säga nej när robert sa att jag skulle komma med hem till honom istället. Det slutade, inte helt oväntat, med att jag följde med hem till honom och stannade där resten av eftermiddagen. Vid sju var han tvungen att åka till Cape East och jobba så då gick jag hem och vilade min feber hela kvällen.
Idag har jag också umgåtts med Robert (han är anledningen till att helgen var underbar) men vi var lata, orkade inte göra nått vettigt så vi låg bara och tittade på vänner tills han var tvungen att lämna mig för att åka och träna. Och sedan har jag inte gjort någonting alls, i princip.

Jag hade visst mer och säga än jag trodde, men nu ska jag ändå ta och runda av för nu har Robert slutat träna och nu kommer han snart hit igen :D

/ Eric-a