Happy new year...

Kategori: Allmänt

Nu var det dags för ett nytt år...igen.
Känns som att 2008 gått allt för fort men det är väll som man säger att "tiden går fort när man har roligt".
Jag måste säga att 2008 har vart ett amazing år, bland dom bästa någonsin.
Det är otroligt hur folk man i början av året inte ens tyckte speciellt mycket om, nu i slutet av året är sådana som betyder så himla mycket att man inte kan tänka sig att leva utan dom. Och det är otroligt hur mycket man kan förändras över ett år. Vissa kanske anser att jag blivit en sämre människa medan andra tycker att jag blivit en bättre. Och några kanske inte ens märker någon skillnad.

Jag har hittat en underbar hobby under det här året också. Något jag aldrig trodde att jag skulle tycka så mycket om. Innebandy brukade vara något segt man blev tvingad att spela på idrotten ibland och man var bara med på innebandyturneringarna för att man skulle få slippa skolan.
Men nu är det en del av min vardag. Visst, jag erkänner att det för det mesta tar emot att stiga upp klockan 10 på både lördagar och söndagar för att åka och träna men efter ett lyckat träningspass känner man bara energin flöda och glädjen sprudla. Det är en befrielse på något sätt.

Lyckan när mina hockeypojkar vann serien 07-08 är en av de bästa händelserna 2008. Det är få som förstår hur jag orkar med dom 13-14 åriga pojkarna som spelar i Asplöven u15 men det är också få som vet hur otroligt underbara dom är mot mig när jag är med på deras resor. Jag har blivit en i deras gäng och jag har fått höra att jag för tur med mig och att dom behöver mig på sina matcher. Jag tycker dom är underbara för dom har alltid varit snälla mot mig. Och jag skiter i vad alla andra tycker.
They are my boys, helt enkelt.

Och jag har aldrig varit så kär som jag är just nu. Jag har min Robert och jag hoppas att jag får ha honom ett bra tag till. Alla dagar från den 17 november 2008 har han gjort mig lycklig och han är verkligen bäst och det vet han att jag tycker :)

Jag skulle kunna skriva så himla mycket mer om året som gått men nu börjar Sverige-Ryssland i Junior VM i hockey så jag ska kila ner till tvn :)

/ Eric-a

GOTT NYTT ÅR! :D <3