Don't let me in, because I don't belong here...

Kategori: Allmänt




gick till badrummet för att fixa håret, och hittade en liten
lurvig grejsimojs på golvet :) min kisumisu.

Vi hann inte till Shoppingcentret. Men vi bestämde (okej, jag bestämde ^^) att vi ska fara dit på måndag istället, för då har vi mer tid till att kolla i alla affärer och sånt. Men trots det korta besöket i stan idag hann Robert inhandla två tröjor. Jag var där allmänt som smakråd och surade för att jag inte hittade något själv. Men på måndag, då jävlar ska jag köpa något! Därmed bastu!

Nu sitter jag här och skriver på min historieuppsats. Det går faktiskt väldigt bra och jag känner att jag har ett jädra flyt i mitt skrivande just nu. Och det var faktiskt lite underhållande att läsa om Kampen mot smittämnen och sårinfektioner, tro det eller ej ^^

  

Hahah ni får försöka överleva med att det kommer en del sepia, cepiga bilder på mig och Ture :) det är så att min kära mobil kom hem från lagning i onsdags och det är så härligt att ha den hemma så jag går runt och fotar allt möjligt.

Nä nu ska jag väll ta och sluta skriva här och fortsätta på uppsatsen istället. Måste slita mig från datorn om en timme och gå hem till Robert där jag planerar spenderar resten av kvällen.

/ Eric-a


I know that I've got issues
But you're pretty messed up too