I can't grant your every wish...

Kategori: Allmänt

Det är svinkallt ute. För er som inte märkt det redan.

Men iallafall.
Denna dag har faktiskt varit hysteriskt rolig. Skola från 09.10 till ungefär 13.15 med en håltimme på 1,5 timmar. Trevlans. På idrotten gjorde vi teoriprov. Det gick faktiskt lite bättre än jag trodde men det blev ändå jävla mycket fail.
Efter idrotten gick jag, Frida, Terese och Linnéa ut på stan för att härja runt lite medan vi väntade på att klockan skulle bli tre. Först gick vi till Platina så Linnéa fick beställa tid till frisören. Sen gick vi till Jourlivs där vi köpte mat/godis och sedan till biblioteket där jag lämnade tillbaka min nästan 4 månader försenade bok, he he.
Och jag måste ju bara säga att dom där brudarna är ju heltokiga. Fyfan vad jag skrattade xD vi borde typ portas från att komma till stan för att vi är så jävla knäppa. Och Terese ramlade ner i ett hål, det var seriöst dagens fulaste, jag lipade av skratt :'D
När klockan blev tre så spelade vi badminton på Aspen. Det var också jävligt kul. Vi typ skrek och härja, jagade varandra och nästan brottades. Alla andra där måste ha trott att vi hade allvarliga problem i hjärnkontoret. Vilket vi har men det behöver ju ingen annan veta ;D

Klockan 19.00 var det hockey som gällde, Asplöven - Kiruna. Underbar match, underbar stämning, underbart sällskap. Allt var toppen :D att Asplöven vann med 5-2 gjorde bara saken ännu bättre. Skiiiiitnice!

Nu ska jag och Robert umgås lite med Danne och Lotta. Killarna föreslår GH-tävling, men det kan dom ju bara glömma.

/ Eric-a